TANK EEN

GROENE

TOEKOMST

HET AANBOD VAN GT24

KIES VOOR DUURZAAM!
GT24 kiest voor duurzaamheid. E5 (benzine) en B7 (diesel) bieden we voor het huidige wagenpark nog steeds aan, maar met de biobrandstoffen E15 en B30 zetten we vol in op CO2-reductie. Bovendien zijn onze stations klaar voor een toekomst waarin we elektrisch en op waterstof rijden.

Schone motor
In onze (bio)brandstoffen verwerken we additieven met reinigende technologieën. Die zorgen ervoor dat je brandstoffilter en injectienaalden niet vervuild raken.

Extra kilometers
Met onze (bio)brandstoffen zorgen we ervoor dat er in je motor minder wrijving optreedt. Zo kun je per tankbeurt meer kilometers rijden.

Minder uitstoot
Dankzij onze biobrandstoffen bieden we een milieuvriendelijk alternatief, die bijna elke moderne auto zonder aanpassingen kan gebruiken.

BENZINE E5

CONVENTIONELE BENZINE
E5 is sinds oktober 2018 de Europese benaming voor Euro95 en Super. Omdat zelfs deze conventionele brandstof tegenwoordig al 5% Ethanol bevat, is de naam gewijzigd. E5 is voor alle benzinemotoren geschikt.

DIESEL B7

CONVENTIONELE DIESEL
B7 is sinds oktober 2018 de Europese benaming voor standaard diesel. Ook deze conventionele brandstof bestaat tegenwoordig al voor 7% uit Biodiesel. Daarom is de naam veranderd. B7 is voor alle dieselmotoren geschikt.

BIOBENZINE E15

10% MINDER CO²-UITSTOOT
Biobenzine is een mengsel van benzine en ethanol, een alcohol op basis van vergist suikerbiet, suikerriet, tarwe of maïs. Onze E15 Biobenzine bestaat voor 85% uit benzine en voor 15% uit Ethanol. Bij het gebruik van onze E15 neemt de CO²-uitstoot met zo’n 10% af.

BIODIESEL B30

18% MINDER CO²-UITSTOOT
Biodiesel is een mengsel van dieselolie en plantaardige oliën op basis van koolzaad, zonnebloem of soja. Onze B30 Biodiesel bestaat voor 70% uit dieselolie en liefst 30% uit plantaardige olie. Bij gebruik van onze B30 neemt de CO²-uitstoot met 18% en de uitstoot van deeltjes, koolmonoxide en andere vervuilende stoffen met 22% af.

ELEKTRISCHE LAADPAAL

GESCHIKT VOOR ALLE ELEKTRISCHE VOERTUIGEN
Al onze stations zijn uitgerust met laadpalen. Deze bieden je de mogelijkheid om je auto volledig op te laden. Zowel auto’s met een type 1- als type 2-aansluiting zijn op de gestandaardiseerde laadpalen van GT24 in te pluggen.