TANK EEN

GROENE

TOEKOMST

HET AANBOD VAN GT24

KIES VOOR DUURZAAM!
GT24 kiest voor duurzaamheid. E5 (benzine) en B7 (diesel) bieden we voor het huidige wagenpark nog steeds aan, maar met de biobrandstoffen E15 en B30 zetten we vol in op CO2-reductie. Bovendien zijn onze stations klaar voor een toekomst waarin we elektrisch en op waterstof rijden.

Schone motor
In onze (bio)brandstoffen verwerken we additieven met reinigende technologieën. Die zorgen ervoor dat je brandstoffilter en injectienaalden niet vervuild raken.

Extra kilometers
Met onze (bio)brandstoffen zorgen we ervoor dat er in je motor minder wrijving optreedt. Zo kun je per tankbeurt meer kilometers rijden.

Minder uitstoot
Dankzij onze biobrandstoffen bieden we een milieuvriendelijk alternatief, die bijna elke moderne auto zonder aanpassingen kan gebruiken.

BENZINE E5

CONVENTIONELE BENZINE
E10 is sinds oktober 2019 de Europese benaming voor Euro95. Omdat zelfs deze conventionele brandstof tegenwoordig al 10% Ethanol bevat, is de naam gewijzigd. E10 is voor alle benzinemotoren geschikt. Superplus is nog steeds E5 benzine.

DIESEL B7

CONVENTIONELE DIESEL
B7 is sinds oktober 2018 de Europese benaming voor standaard diesel. Ook deze conventionele brandstof bestaat tegenwoordig al voor 7% uit Biodiesel. Daarom is de naam veranderd. B7 is voor alle dieselmotoren geschikt.

CO2 Saving Diesel 30

33% MINDER CO²-UITSTOOT
CO2 Saving Diesel 30 is een mengsel van dieselolie en plantaardige oliën op basis van koolzaad, zonnebloem of soja. Onze B30 CO2 Saving Diesel bestaat voor 70% uit dieselolie en liefst 30% uit plantaardige olie. Bij gebruik van onze B30 neemt de CO²-uitstoot met 18% en de uitstoot van deeltjes, koolmonoxide en andere vervuilende stoffen met 22% af.

ELEKTRISCHE LAADPAAL

GESCHIKT VOOR ALLE ELEKTRISCHE VOERTUIGEN
Al onze stations zijn uitgerust met laadpalen. Deze bieden je de mogelijkheid om je auto volledig op te laden. Zowel auto’s met een type 1- als type 2-aansluiting zijn op de gestandaardiseerde laadpalen van GT24 in te pluggen.