HET AANBOD VAN GT24

ZES KEER ZUINIGER!

1

ZUINIG OP JE PORTEMONNEE
Lastig hè? Altijd maar weer uitzoeken waar de goedkoopste locatie om te tanken zich bevindt. Helemaal als jij je op onbekend terrein begeeft… Al dat uitpluiswerk behoort nu tot het verleden!
null
null

2

ZUINIG OP JE TIJD
Vervelend hè? In de rij staan bij de kassa om je tankbeurt af te rekenen. Word je ondertussen ook nog verleid om allerlei ongezonde producten te kopen… Erger je niet langer!

3

ZUINIG OP JE AUTO
Wat een gedoe hè? De pechhulp bellen, omdat je met een sputterende motor langs de snelweg staat. Dat wordt weer een extra onderhoudsbeurtje bij je plaatselijke garage… Vermijd dit probleem!
null
null

4

ZUINIG OP JEZELF
Beangstigend hè? ’s Avonds in het donker je tank moeten vullen op een plek in de middle of nowhere. Of erger nog ’s nachts… Bespaar jezelf dit onveilige gevoel!

5

ZUINIG OP JE BRANDSTOF
Ergerlijk hè? Sta je alweer bij het tankstation je auto vol te tanken. Net als een paar dagen geleden… Om die stuitende gedachte te voorkomen, helpen we je graag!
null
null

6

ZUINIG OP JE TOEKOMST
Weerzinwekkend hè? Het extreme weer, dat stijgende waterpeil en de smeltende poolkappen. We zijn niet roomser dan de paus, maar als nieuwe speler in de brandstofbranche nemen we wel onze verantwoordelijkheid.

GRATIS

BRENG JE BANDEN OP SPANNING
In Nederland rijdt meer dan de helft van alle auto’s met een te lage bandenspanning. Dat kost jaarlijks 150 miljoen liter extra brandstof en geeft 360 miljoen kilo extra CO²-uitstoot. Daarnaast veroorzaakt onderspanning ongelukken door een langere remweg en slechtere wegligging. Ook hier nemen we onze verantwoordelijkheid. Bij GT24 kun je gratis je banden op spanning brengen.