WE HELPEN JE

GRAAG OP WEG

VEELGESTELDE VRAGEN

GT24 Stations (5)

Hoe weet ik waar het dichtstbijzijnde GT24-station zich bevindt?

Als je naar de homepage van onze website gaat, kun je daar jouw postcode of woonplaats invoeren. Door vervolgens op het pijltje te klikken, tonen we je automatisch het dichtstbijzijnde GT24-tankstation. Via de knop ‘bekijk deze locatie’ kom je uit op een pagina met adresgegevens en een mogelijkheid om je route naar deze GT24-locatie te plannen.

Waar vind ik een overzicht van alle stations?

Op de webpagina ‘locaties’ vind je een landkaart van Nederland. Hierop zijn alle GT24-locaties aangeduid. Je kunt door de landkaart van boven naar beneden en van links naar rechts bewegen door er met je ingedrukte muis overheen te scrollen.

Wat doet GT24 aan de beveiliging van alle tankstations?

Allereerst denken we goed na over onze locaties. Omdat ons aanbod bestaat uit onbemande tankstations kiezen we voor jouw veiligheid altijd voor een plek binnen of niet ver buiten de bebouwde kom. Daarnaast voorzien we al onze stations van uitstekende ledverlichting. Ook voldoen we aan alle wettelijke vereisten qua brandveiligheid en beveiligingsmaatregelen. Alle details hierover kunnen we uit het oogpunt van je veiligheid hier natuurlijk niet prijsgeven.

Waar kan ik zien welke brandstof ik kan tanken op een bepaalde locatie?

Als je zoekt op de dichtstbijzijnde locatie, tonen we je automatisch welke brandstoffen er op dat station verkrijgbaar zijn. Maar eigenlijk is deze optie helemaal niet nodig, want we houden het graag simpel. Op al onze stations bieden we dezelfde brandstof aan: E5 benzine en B7 Diesel, maar ook de duurzame varianten E15 Biobenzine en B30 Biodiesel. Daarnaast zijn alle GT24-locaties uitgerust met snellaadpalen, die je elektrische auto binnen een half uur oplaadt. Zowel auto’s met een type 1- als type 2-aansluiting zijn op de gestandaardiseerde laadpalen van GT24 in te pluggen.

Zijn er ook GT24-stations in het buitenland?

Daar kunnen we kort over zijn. Ook in dit opzicht houden we het graag simpel. Daarom richten we ons volledig op Nederland.

GT24 Prijzen (4)

Waar vind ik een overzicht van de brandstofprijzen bij GT24?

Op elke GT24-locatie betaal je altijd de laagst mogelijke prijs. Op de website van Carfood kunt u de Carfood adviesprijs vinden. Kortingen wisselen per locatie. https://www.carfood.nl/carfood-motorbrandstoffen/carfood-adviesprijs/

Hoe kan tanken bij GT24 zo goedkoop zijn?

Bij GT24 zijn we wars van fratsen en opsmuk. Bij ons geen dure shops, personeel, eigen betaalkaarten of spaarmethodes. Wel hebben we het hele tank- en betaalproces geautomatiseerd en draaien al onze stations voor 100% op groene energie. Dankzij die keuzes bezuinigen we enorm op de operationele kosten en kun je bij ons simpelweg goedkoop tanken. We streven ernaar maandelijks het goedkoopste tankstation van Nederland te zijn. Dit doen we door met onze prijsmeters iedere dag de tarieven van alle tankstations in ons land te controleren. Daar passen we onze prijzen steeds weer op aan.

Waarom hanteert GT24 niet bij elk station dezelfde prijzen?

Factoren zoals vraag en aanbod, concurrentie en ligging van het station verschillen per locatie. En die lokale omstandigheden hebben invloed op de prijsstelling per tankstation. Maar ook hier geldt weer dat we zonder fratsen en opsmuk ook lokaal streven naar de goedkoopste prijs.

Werkt GT24 met korting?

Rond openingen van nieuwe tankstations en elke vrijdag kun je bij GT24 nog goedkoper tanken. Maar keiharde kortingsacties voeren we verder niet. Wij gaan liever voor blijvend lage prijzen. Wel hebben we een app ontwikkelt die van zuinig rijden een belevenis maakt. Een doel waar onze brandstoffen zeer geschikt voor zijn. Omdat er met onze (bio)benzine en -diesel minder wrijving optreedt in je motor kun je per tankbeurt sowieso al meer kilometers rijden. Maar nadat je een persoonlijk profiel hebt aangemaakt, houden we je brandstofverbruik echt bij. Op basis daarvan geven we je tal van tips om tot wel 20% extra op je volle tank te besparen. Zo helpen we je simpelweg zuinig te rijden. We kiezen daar heel bewust voor, omdat we duurzaamheid belangrijk vinden. Iets waar we onszelf ook naar gedragen met 100% groene tankstations, biobrandstoffen en laadpalen. En met ledverlichting, vloeistofdichte vloeren, papieren i.p.v. plastic handschoenen trekken we de duurzame lijn door.

GT24 Betalen (4)

Wat doet GT24 aan nieuwe mogelijkheden van betalen?

Bij GT24 gaan we mee met de tijd. Alle functies van de traditionele betaalpas hebben wij verwerkt in onze app, die zowel de particuliere als zakelijke rijder bedient. Beiden hoeven alleen maar een persoonlijk profiel aan te maken en kunnen dan altijd en overal per app betalen. Bij het binnenrijden van een GT24-station wordt jouw persoonlijke profiel al herkend. Je hoeft alleen op je telefoon maar te bevestigen dat jij het daadwerkelijk bent. Vervolgens is het uitstappen, tanken en weer op weg. En voor je het weet, zit het bonnetje al in je mailbox. Ook makkelijk: via de app kun jij je kilometerstanden invoeren en bijhouden en alle facturen inzien.

Welke betaalpassen accepteert GT24?

Uiteraard kun je ook gewoon met betaalpassen afrekenen bij GT24. Zowel met een Fuel Card, bank- of giropas, Maestrocard, Multi Tank Card en Travelcard kun je bij ons betalen. Hiervoor hoef je slechts de instructies op het scherm van onze pompen op te volgen. Indien je dit wenst, printen we graag een bonnetje voor je uit.

Hoe werkt het betalen aan de pomp?

Nadat je voor de juist pomp geparkeerd hebt, stap je uit de auto en loopt naar de betaalzuil. Daar voer je jouw betaalkaart in en volg je de instructies op het display. Eerst voer jij je betaalcode in. Als deze geaccepteerd is, verwijder je de betaalpas weer. Vervolgens toets je het nummer van de pomp waar je uit gaat tanken in en tik je op het display de brandstof die je nodig hebt aan. Als op het display de boodschap ‘je kunt nu tanken’ verschijnt, kun je het tankpistool uit de pomp nemen en je auto (bij)vullen. Als je klaar bent met tanken, hang je het pistool terug aan de pomp. Als je het dopje van je tank weer dichtgedraaid hebt, kun jij je weg vervolgen. De betaling wordt namelijk automatisch afgeschreven.

Hoe kan het dat bij mijn tankbeurt ineens een bedrag van € 125,00 of € 150,00 afgeschreven wordt?

Deze bedragen zijn een automatische reservering van je bank. Die wordt gedaan op het moment dat je een pincode vrijgeeft om te gaan tanken. Dit bedrag zet je bank even terzijde en komt niet op onze bankrekening terecht. Jouw bank geeft er je slechts je betaallimiet aan. Dit gebeurt bij alle je tankbeurten. Als je klaar bent met tanken, plaatst je bank dit bedrag meteen terug en schrijven wij het bedrag af waarvoor je hebt getankt. Normaal gesproken is deze reservering nooit zichtbaar. Maar soms kan het voorkomen dat het iets langer duurt voor je reservering teruggeplaatst is. Dit ligt dan aan de verbinding met je bank. Na definitieve verwerking van de transactie is de reservering niet meer terug te vinden op je bankafschrift en zie je alleen het afgeschreven bedrag nog. Is dit niet het geval? Neem dan contact op met je eigen bank.

GT24 Contact (1)

Waar kan ik terecht met klachten, opmerkingen en vragen?

Het kan natuurlijk zijn dat jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen staat. Of dat je een klacht of opmerking hebt. In dat geval staat onze klantenservice graag voor je klaar. Bekijk hieronder de contactgegevens.

BEREIK ONS PER MAIL

Het kan natuurlijk zijn dat jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen staat. In dat geval staat onze klantenservice graag voor je klaar. Bekijk hieronder de contactgegevens.

 

Verzenden

OVERIGE CONTACTGEGEVENS

Adres:
Wilgenweg 4
2964 AM Groot-Ammers

Telefoon:
+31 (0)184 66 12 75

OVERAL GOEDKOOP TANKEN

BENIEUWD WAAR WE ONS

IN JOUW BUURT BEVINDEN?